Vodomery

Na Vasej stranke mi nefunguju odkazy na jednotlive ponuky - napr. typy vodomerov ci cennik za vymenu vodomerov. Zaujimalo by ma, ci dodavate konkretne len tie typy, ktore mate uvedene, alebo je mozna aj ista variabilita. Konkretne by sme mali zaujem o typ Maddalena TT-CD ONE TRP. V ramci zakonnej lehoty 6 rokov budeme potrebovat vymenu 17 ks bytovych vodomerov na studenu vodu. V kazdom pripade mame zaujem o nove, nie repasovane vodomery. Ak je to mozne, poprosil by som Vas o orientacnu cenovu ponuku na uvedeny pocet vodomerov vratane ceny za pracu. Dakujem, s pozdravom I.Holicky, Bratislava

Napísal/la: Ivan Holicky o 15:44:00, dňa 2016-03-08

<< Späť zobraziť všetky otázky

Naša odpoveď

Dobrý deň, ďakujeme za upozornenie, že odkazy sú nefunkčné.
Ohľadom Vášho dopytu o konkrétny vodomer preveríme možnosť
dodávky u dodávateľa. Následne Vám pošleme cenovú ponuku na
Váš e-mail.
S pozdravom
Kubová

Cenová ponuka a obliadka zadarmo

Cenovú ponuku vám vypracujeme na požiadanie. Všetkým klientom ponúkame obhliadku miesta montáže úplne bezplatne. Kontaktujte nás.

Technická údržba budov s. r. o.

Spoločnosť Technická údržba budov s. r. o. bola založená v roku 2012 s cieľom špecializovať sa na výmenu vodomerov, meračov tepla a zabezpečiť služby komplexnej starostlivosti o údržbu budov.

kontakt | referencie | cenová ponuka

Cenová ponuka

Vyžiadajte si cenovú ponuku prostredníctvom online formuláru alebo nám zanechajte vaše telefónne číslo a my vám zavoláme späť.

Neváhajte nás kontaktovať aj telefonicky na
0948 140 760

Zavoláme Vám?



Sídlo

Snežienková 9
Bratislava 831 01

Kontaktujte nás

0948 140 760
ks.but@ofni

© 2012 www.tub.sk

Všetky práva vyhradené
Späť na úvod